Відкрита лекція «логістична сутність творчої особистості»

120 березня у 11.20 на платформі Microsoft Teams відбулася відкрита лекція «Логістична сутність творчої особистості». Лекція була проведена завідувачем кафедри філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності, доктором філософських наук, професором Борінштейном Євгеном Руславовичем у рамках викладання дисципліни «Творча особистість у вимірі філософії» для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти 1 року навчання спеціальності 033 Філософія.
На лекції були присутні: аспіранти 1 року навчання; гарант ОНП Філософія доктор філософських наук, проф. Петінова О.Б., доктор соціологічних наук, проф. Лісеєнко О.В., доктор філософських наук, доц. Атаманюк З.М., канд. філософських наук, ст. викладач. Самчук Л.С.
На лекції була зазначена визначальна роль у прогресі суспільства творчо розвиненої особистості, що націлена на самореалізацію; трансформація особистості в креативну особистість за допомогою концептуального застосування логістики в системі безперервної освіти. Розглянута історія розвитку поняття «логістика», особливості логістики у Стародавній Греції та Римі. Проаналізовано розвиток логістики в Україні. Зазначено функціонування логістики як прикладної військової дисципліни, що є особливо значущім під час російської агресії. Доведено, що саме творча особистість, впливаючи на професійну мобільність людини, надає додаткові можливості кар'єрного росту.
Аспіранти жваво реагували на викладення матеріалу, задавали питання, робили особисте враження стосовно системи розвитку творчої особистості.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/