Настановна конференція щодо навчальної (ознайомлювальної) практики студентів спеціальності 028 Менеджмент соціокультурної діяльності

123 березня було проведено настановну конференцію щодо навчальної (ознайомлювальної) практики студентів першого року навчання спеціальності 028 Менеджмент соціокультурної діяльності.
На конференції гарант ОПП, керівник практики професор О.В.Лісеєнко пояснила здобувачам особливості навчальної (ознайомлювальної) практики. Практика має пройти у Академічному театрі музичної комедії імені М.Водяного. На настановній конференції був присутній завідувач кафедри професор Є.Р. Борінштейн, який відзначив значний вклад Академічного театру музичної комедії імені М.Водяного в культури міста Одеса та в розвиток української культури. Були підкреслені видатні менеджерські якості директоркі-художнього керівнику, заслуженого працівника культури України Олени Редько, яка у ході практики ознайомить студентів із структурою театру, його планами та специфікою роботи під час російської агресії.
На конференції було представлено зразки документації, яку мають оформити студенти, а також вирішувалися організаційні питання стосовно проходження практики в онлайн-форматі. Студенти із зацікавленістю реагували на інформаційні повідомлення та пояснення.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/