Науково-педагогічна практика триває… (аспірантка Елеонора Бутенко)

1Триває 2-й тиждень науково-педагогічної практики. Здобувачка третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти ОНП Філософія Елеонора Бутенко ознайомилась з організацією освітнього процесу у закладі вищої освіти, метою, завданнями, змістом, структурою і особливостями організації освітнього процесу у педагогічному середовищі на фаховій кафедрі філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності, з організаційними формами, змістом і обліком навчальної, методичної, наукової та організаційно-виховної роботи.Відвідує заняття викладачів кафедри (зокрема, проф. Борінштейн Є. Р. «Основи демографії», проф. Петінова О. Б. «Соціологія», доц. Поплавська «Історія філософії» та інші), проводить педагогічне спостереження, вивчає та аналізує педагогічний досвід науково-педагогічних працівників.
Провела відкриту лекцію та практичне заняття на тему «Аксіологія – вчення про цінності» з навчальної дисципліни «Філософія» зі студентами 1 курсу ОПП «Менеджмент соціокультурної діяльності». На занятті були присутні та взяли участь в обговоренні викладач дисципліни доц. Врайт Г. Я., науковий керівник аспірантки проф. Добролюбська Ю. А., гарант ОНП проф. Петінова О. Б.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/