Корпоративне навчання 2023

107 березня 2023 року на базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери Університету Ушинського (керівник – професор Наталія Черненко) завершилося корпоративне навчання «Можливості Canva для створення профорієнтаційного контенту» для студентів, аспірантів, співробітників та науково-педагогічних працівників Університету Ушинського, що розраховано на 1 кредит (30 годин) із відповідним сертифікатом.
Серія зустрічей відбулася на платформі Teams, де було розглянуто алгоритм реєстрації та роботи в середовищі Canva, принципи створення профорієнтаційного контенту, використання основних інструментів, шаблонів та можливості спільної роботи.
За результатами підвищення кваліфікації під час корпоративного навчання було опановано навички створення профорієнтаційного контенту різного формату та удосконалено знання про цифрові інструменти в освітній діяльності.
До заходу долучилась викладач кафедри філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності Лариса Самчук та здобувачі вищої освіти ОПП Культурологія, ОПП Менеджмент соціокультурної діяльності, ОПП Початкова освіта. Логопедія, ОПП Початкова освіта. Психологія. Щиро вдячні за нові знання організаторам корпоративного навчання!

© 2024 Університет Ушинського
https://jdih.depok.go.id/mahjong-wins/ https://www.lippohomes.com/olympus-banyak-scatter/ https://jdih.depok.go.id/uploads/rahasia-mahjong/ https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/