Здобувачі третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти ОНП Психологія і першого (бакалаврського) рівня ОПП Психологія долучилися до вебінару «Стратегії розробки та впровадження програм терапевтичного садівництва» в рамках проєкту «Посилення спроможнос

15 квітня 2023 року здобувачі третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти ОНП Психологія і першого (бакалаврського) рівня ОПП Психологія долучилися до вебінару «Стратегії розробки та впровадження програм терапевтичного садівництва» в рамках проєкту «Посилення спроможності надавачів послуг з психічного здоров’я з урахуванням унікального українського досвіду в роботі з травмами війни». Проєкт реалізує Ресурсний Центр «Лісова Поляна», що був створений в рамках проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я».
Емілі Вівер – керівниця програми терапевтичної хортикультури в Ботанічному саду Північної Кароліни, який є підрозділом Університету Північної Кароліни в Чапел-Хілл, ознайомила з прикладами програм терапевтичного садівництва, які запроваджувалися у Сполучених Штатах. Програми були спрямовані на досягнення цілей терапії ветеранів, а також людей з розладами психічного здоров’я.
Учасники вебінару ознайомилися програмами терапевтичної хортикультури для ветеранів. Зокрема, 1) програма HOPE GROWS у ботанічному саду Cape Fear у Північній Кароліні, США створена спеціально для ветеранів проєкту Wounded Warrior, які мають поранення, травми або проходять шлях зцілення. Ця програма пропонує практичні заняття з терапевтичного садівництва, які адаптуються до різних рівнів фізичної спроможності. Ці заняття спрямовані на зцілення, емоційну підтримку та відновлення. 2) Програма Chatfield Farms Veterans Farm Program у місті Денвер, Штат Колорадо, США. Учасники-ветерани цієї програми розвивають практичні навички, навчаються керувати невеликою фермою, взаємодіяти з різними громадами, налагоджувати стосунки з іншими ветеранами тощо.
Емілі Вівер відповіла на питання, які виникли у учасників вебінару.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/