Гостьова лекція «Творчий проєкт: вибір теми» (проф. Олег Васюта, НУ «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка»)

15 квітня 2023 року в рамках реалізації договору про співробітництво між Університетом Ушинського (кафедра філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності) та НУ «Чернігівській колегіум» імені Тараса Шевченка (кафедра мистецьких дисциплін) для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Культурологія» та ОПП «Менеджмент соціокультурної діяльності» була проведена відкрита лекція д. мист., проф. Олега Васюти на тему «Творчий проєкт: вибір теми». На лекції були присутні: гарант ОПП «Культурологія» д. філос. н., проф. Євген Борінштейн; гарант ОПП «Менеджмент соціокультурної діяльності» д. соціол. н., проф. Олена Лісеєнко; а також НПП кафедри проф. Оксана Петінова, доц. Зоя Атаманюк, доц. Галина Врайт, викл. Лариса Самчук. До лекції долучилися аспіранти ОНП «Філософія» та студенти ОПП «Філософія» Університету Ушинського; викладачі та студенти ЗВО-партнерів, в тому числі д. філос. н., проф., зав. кафедри менеджменту та інноваційних технологій соціокультурної діяльності Наталія Кочубей (НПУ імені М. П. Драгоманова).
Розглянуто питання особливостей розвитку творчої особистості, значення творчості для сучасного українського суспільства, специфіка розвитку української культури за часи російської агресії; студенти ЗВО-партнерів презентували свої творчі роботи. Відбулося жваве обговорення лекції, де було підкреслено спільність напрямів досліджень кафедр та дотичність відображення наукової теми кафедри філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності Університету Ушинського «Розвиток творчої особистості у сучасному соціально-філософському пізнанні» в творчих роботах студентів НУЧК імені Тараса Шевченка.
7 квітня та 8 квітня під керівництвом д. філос. н., проф. Євгена Борінштейна відбулося обговорення проведеного заходу та дискусія з тем: «Специфіка творчості в сучасному українському суспільстві», «Роль творчості у соціальній кар’єрі в Україні», «Творча особистість: позитивні та негативні соціальні відхилення» між студентами спеціальностей 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності» та 034 «Культурологія».

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/