Круглий стіл на тему «Запобігання порушень принципу доброчесності при підготовці магістрів»

17 квітня 2022 року викладачами кафедри загальної та диференціальної психології (доцентом О.О.Водолазською, доцентом О.А.Оріщенко, ст.викладачем Т.Ю. Ульяновою, ст.викладачем І.О.Гордієнко ) було організовано та проведено Круглий стіл на тему «Запобігання порушень принципу доброчесності при підготовці магістрів» за спільної участі викладачів кафедри загальної та диференціальної психології та здобувачів вищої освіти денної та заочної форми навчання першого і другого року за освітньо-професійною програмою «Практична психологія» спеціальності 053 «Психологія».

У процесі бесіди визначалися та пояснювалися поняття академічної доброчесності, розкривалися основні види порушень академічної доброчесності з наведенням типових прикладів та засобів їх запобігання, розглядалося нормативно-правове (документальне) забезпечення впровадження принципів академічної доброчесності у освітній процес Відділення перепідготовки фахівців за магістерською програмою із психології.

Обговорення за зазначеною темою викликало жвавий інтерес магістрів та усього педагогічного складу кафедри і перейшло у дискусію, в якій активну участь прийняли провідні науковці кафедри (завідуюча кафедрою, професор О.П.Саннікова, професор Ю.Б.Максименко, професор М.Й.Казанжи, доцент Ю.Г.Черножук) та здобувачі як денного, так і заочного відділень. Кожен з виступаючих, спираючись на наукові дані та утворену особисту точку зору з прослуханої інформації, визначав основні шляхи попередження порушень академічної доброчесності, надаючи яскраві життєві приклади.

© 2024 Університет Ушинського
https://jdih.depok.go.id/mahjong-wins/ https://www.lippohomes.com/olympus-banyak-scatter/ https://jdih.depok.go.id/uploads/rahasia-mahjong/ https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/