Онлайн-лекція «Культурні традиції українського театру в творчості Леся Курбаса» (Катерина Матвєєва, НТУ «Дніпровська політехніка»)

5В рамках реалізації договору про співпрацю між ЗВО-партнерами НПП кафедри філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності, зокрема, гарант (проф. Євген Борінштейн) та здобувачі ОПП «Культурологія», гарант (проф. Олена Лісеєнко) та здобувачі ОПП «Менеджмент соціокультурної діяльності», гарант (проф. Оксана Петінова) та здобувачі ОНП «Філософія», а також доц. Зоя Атаманюк, викл. Лариса Самчук, доц. Галина Врайт, доц. Тетяна Поплавська долучилися до відкритої онлайн-лекції «Культурні традиції українського театру в творчості Леся Курбаса», яку провела Катерина Матвєєва (Інститут світової культури кафедри філософії і педагогіки Дніпровської політехніки).Розглянуто  постать Леся Курбаса та його роль в розбудові театральної культури України, особливості творчої діяльності та місце культурних традицій українського професійного театру в творчості митця.  Активну участь в обговоренні теми взяла завідувачка кафедри філософії і педагогіки Дніпровської політехніки проф. Юлія Шабанова, а також проф. Олена Лісеєнко та аспірантка Віолета Світлицька. Захід був надзвичайно цікавим та актуальним, викликав ряд коментарів та філософських рефлексій.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/