21 квітня 2023 року аспіранти-психологи долучилися до заходів зі святкування Дня психології в Університеті Ушинського

1До Всеукраїнського дня психолога в Університеті Ушинського було проведено низку святкових заходів – до них у якості учасників та організаторів долучилися аспіранти-психологи.
Так, аспірантка, практичний психолог Юлія РУДОМАНЕНКО провела тренінг «Конфлікти та шляхи їх вирішення»; аспірантка Юлія ВАТАН разом зі здобувачами Дар’єю МАРТИНЮК, магістранткою 1 курсу за спеціальністю 053 Психологія ОПП Психологія, Лідією СТОЯНОВОЮ, здобувачкою 2 курсу за спеціальністю 053 Психологія ОПП Психологія провели тренінг «Зняття психоемоційного напруження». Асистентом спікера Ірини МЕЛЬНИЧУК при проведенні майстер-класу «Профілактика психосоматичних захворювань у студентів під час військових дій» була аспірантка Олена ОНІЩЕНКО.
Аспіранти продемонстрували свою фаховість, отримали нові знання та велике задоволення від привітань, які пролунали для усіх психологів у цей день.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/