Звітна конференція з навчальної (ознайомлювальної) практики 1 курсу заочне відділення

127.04.2023 пройшла звітна конференція з навчальної (ознайомлювальної) практики 1 курсу заочне відділення. Практика проходила з 10.04 по 21.04.2023 р. Здобувачі були розподілені за 7 базами практики, які розташовані в м. Одесі.
У звіті здобувачі розповіли про реалізацію кожного завдання практики, а саме ознайомлення з установою, психологічним центром, підприємством чи організацією, де проходили ознайомлювальну практику, познайомились з посадовими обов’язками практичного психолога та нормативними документами, що регламентують його діяльність, колом психологічних проблем, напрямами діяльності, специфікою вирішення конкретних ситуацій. За цей час здобувачі мали можливість прийняти участь у ряді психологічних тренінгів, організованих методистами баз практики.
При узагальнені результатів практики здобувачі визнали, що ознайомлювальна практика надала їм можливості познайомитися з роботою психологічних служб той чи іншої організації, визнати міждисциплінарні зв'язки між тими дисциплінами, які прописані в ОПП при підготовці здобувачів магістратури.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/