Здобувачі та НПП ОНП Психологія прийняли участь у тренінгу «Пропаганда та дезінформація як інструментарій впливу й уміння протистояти їм»

15 травня 2023 року був проведений тренінг у межах проєкту «Інформаційна безпека: медіаграмотність в умовах воєнного часу» за підтримки благодійного фонду «Академія української преси», організований Університетом Ушинського на базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери.
Спікером заходу виступила Людмила МАРЧУК, професор, завідувачка кафедри української мови Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Було розкрито історичний контекст інформаційних воєн; як встановити фейкового новин; як дотримуватися інформаційної гігієни. Було також розглянуто основні фейки повномасштабної російсько-української війни, як виявляти та розвінчувати дезінформацію та пропаганду тощо.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/