Гарант та здобувачі ОНП Психологія прийняли участь в онлайн-практикумі із тілесно-орієнтованої травма-терапії

117 травня 2023 року гарант та здобувачі ОНП Психологія прийняли участь в онлайн-практикумі із тілесно-орієнтованої травма-терапії, яку провела Elsbeth Horbaty на тему «Запобігання вигоранню та підтримка життєстійкості волонтерів: як подбати про свою безпеку і здоров'я, допомагаючи іншим».
Elsbeth Horbaty практикує ресурс-орієнтовану соматичну травма-терапію та має величезний досвід роботи у гуманітарних організаціях, зокрема Caritas у Латинській Америці. Її спеціалізація – підтримка команд допомагаючих спеціалістів і волонтерів та формування резильєнтності під час гуманітарних криз. З початку повномасштабної війни в Україні Ельзбет активно допомагає українським активістам і психологам, проводячи тренінги та групи підтримки.
Учасники мали можливість зробити корисні вправи для себе, поповнити скарбничку інструментів для роботи з іншими, відчути підтримку міжнародної та української професійних спільнот і підтримку один одного.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/