Оффлайн зустріч у форматі круглого столу «Медіаграмотність як передумова безпечного життя молоді»

201 червня 2023 року відбулася оффлайн зустріч у форматі круглого столу «Медіаграмотність як передумова безпечного життя молоді» для здобувачів освіти 1 року навчання факультету іноземних мов, художньо-графічного та фізико-математичного факультетів та всіх бажаючих

Спікерами заходу виступили:

- БОЙКО Ольга Павлівна, декан фізико-математичного факультету, кандидат фізико-математичних наук, доцент, яка висвітлила такі поняття як: секстинг, онлайн грумінг та фейк ньюс, а також звернула увагу майбутніх педагогів на важливість захисту дітей в кіберпосторі.

- ДЕРІК Ілона Морисівна, завідувач кафедри перекладу і теоретичної та прикладної лінгвістики, кандидат філологічних наук, доцент, наголосила на питаннях толерантності, ролі мови, ознак гейтспіч, розкрила специфіку комунікації в умовах війни. Здобувачі вищої освіти відреагували доповідями на дотичні теми, з презентаціями виступили студенти факультету іноземних мов, а саме: Прокопенко Д., Іщенко А., Попович Е., Бєляєвська В., Шіхова С., Ткаченко А., Тіку А.

- ШТАЙНЕР Тетяна Віталіївна, викладач кафедри технологічної та професійної освіти зосередила увагу учасників на важливості питання медіаграмотності та розповіла про видатних осіб, які просувають меседж інформаційної грамотності в суспільстві.

Доєдналися та брали активну участь 45 зареєстрованих учасників, серед яких представники студентської ради університету, здобувачі освіти 1 року навчання факультету іноземних мов, художньо-графічного та фізико-математичного факультетів. 

Даний захід виконується в межах проєкту (Інформаційна безпека: медіаграмотність в умовах воєнного часу) за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Медійна програма в Україні», що реалізується міжнародною організацією Internews. Ця програма зміцнює українські медіа та розширює доступ до якісної інформації.

Програма підвищення кваліфікації "Інфомедійна грамотність в умовах воєнного часу: виклики та протистояння" для науково-педагогічних працівників, аспірантів та всіх бажаючих організовується Державним закладом «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського» на базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери у межах проєкту "Інформаційна безпека: медіаграмотність в умовах воєнного часу" за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Академія української преси».

Кафедра перекладу і теоретичної та прикладної лінгвістики та факультет іноземних мов висловлює подяку здобувачам вищої освіти першого року навчання за спеціальністю 035 Філологія ОПП Переклад (перша-англійська, друга-китайська) та їх куратору старшому викладачу Тетяні ЯСИНСЬКІЙ за активну участь у заході у межах проєкту «Інформаційна безпека: медіаграмотність в умовах воєнного часу» , цікаві доповіді та презентації.

Відзначимо таких здобувачів: Іщенко Анна Олександрівна, Беляєвська Вікторія Олегівна,  Тіку Анастасія Едуардівна, Ткаченко Анастасія Сергіївна, Шіхова Софія Гидаятівна, Попович Елеонора Олександрівна, Прокопенко Дар`я Геннадіївна.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/