Відбулась атестація здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем спеціальності 035 Філологія за спеціалізаціями 035.041 – германські мови та літератури

1З 12 по 22 червня 2023 року на факультеті іноземних мов відбулась атестація здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем спеціальності 035 Філологія за спеціалізаціями 035.041 – германські мови та літератури, переклад включно (перша-англійська) денної та заочної форми навчання та 035.061 - східні мови та літератури, переклад включно (перша-китайська) денної форми навчання, відповідні ОПП «Переклад (перша-англійська, друга-китайська)» та «Переклад (перша-китайська, друга-англійська)».

Здобувачі складали атестаціні екзамени «Теорія та практика перекладу» та «Перша іноземна мова». Атестація здійснювалась відкрито та публічно.
Екзаменаційну комісію очолила кандидат філологічних наук, доцент, завідувачув кафедри англійської філології та перекладу Національного університету «Одеська політехніка» Мітіна Олена Михайлівна. До складу екзаменаційної комісії увійшли декан факультету іноземних мов, д.пед.н., проф. Попова Олександра Володимирівна, д.філол.н., доцент кафедри перекладу і теоретичної та пркиладної лінгвістики Іліаді Олександр Іванович і завідувачка кафедри перекладу і теоретичної та пркиладної лінгвістики, к.філол.н., доц. Дерік Ілона Морисівна.

Екзаменаторами були к.філол.н., доцент кафедри перекладу і теоретичної та пркиладної лінгвістики Жмаєва Наталія Сергіївна, к.філол.н., викладач кафедри перекладу і теоретичної та пркиладної лінгвістики Стоянова Тетяна Володимирівна і старший викладач кафедри перекладу і теоретичної та пркиладної лінгвістики Ясинська Тетяна Олександрівна.
Члени екзаменаційної комісії відмітили чітку логічну структурованість відповідей, високий рівень володіння іноземними мовами (англійською, китайською), грунтовну теоретичну і практичну підготовку до професійної діяльності перекладача.

Слід відзначити як найкращі відповіді таких здобувачів вищої освіти, як Кириченко Дарія Олександрівна, Закопайло Дарія Сергіївна, Нікорчук Дарія Дмитрівна, Ковтун Світлана Владиленівна, Бикова Тетяна Валеріївна, Янчева Катерина Іванівна, Яцків Владислава Юріївна та Возна Юлія Сергіївна.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/