Заходи з нагоди «Тижня Доброчесності» в Університеті Ушинського

225 березня і 26 березня 2024 року на платформі Microsoft Teams відбулись заходи з нагоди «Тижня Доброчесності» в Університеті Ушинського, заплановані та проведені науково-педагогічними співробітниками кафедри перекладу і теоретичної та прикладної лінгвістики під керівництвом к.філол.н., доц. Дерік І.М.
Перший захід, семінар «Роль академічної доброчесності у науковій діяльності», відбувся 25.03.2024 року у рамках засідання наукової лабораторії «Моделі міжмовної взаємодії в діахронії та синхронії» у формі наукового семінару за участю керівника науково-дослідної лабораторії д.філол.н., проф. Іліаді О.І., завідувачки кафедри перекладу і теоретичної та прикладної лінгвістики к.філол.н., доц. Дерік І.М. і запрошених аспірантів за ОНП «Філологія» відповідно 1-го року навчання, Бошкова А.В. та Шетелі Я.М. і 2-го року навчання, Сопка Ю.І.


Покликання на запис:

link

Другий захід, семінар «Академічна доброчесність – шлях до оптимізації сучасної української науки», відбувся 26.03.2024 року у рамках засідання проблемної групи «Актуальні проблеми сучасного перекладознавства» за участю керівника проблемної групи, к.філол.н., доц. Любимової С.А., завідувачки кафедри перекладу і теоретичної та прикладної лінгвістики к.філол.н., доц. Дерік І.М., гаранта ОНП «Філологія» д.філол.н., проф. Іліаді О.І. і запрошених здобувачів вищої освіти, членів проблемної групи, Чжан Чи, Іванової Лідії, Ольги Квашук, Гущиної Віри, Єлізавети Григоренко


Під час зустрічей здобувачів вищої освіти було ознайомлено з Положенням про Академічну Доброчесність в Університеті Ушинського, представлено матеріали вебінару з правил цитування та оформлення джерел задля уникнення академічного плагіату і самоплагіату при написанні кваліфікаційних робіт і прослухано підготовлені презентації членів проблемної групи Лідії ІВАНОВОЇ та Чжан ЧИ.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/