Кураторська година за темою: «Політика університетів із запобігання академічного плагіату»

1Зайцева К.І., доцент кафедри германської філології та МВІМ


28 березня, у рамках тижня академічної доброчесності зі студентами 3 курсу, спеціальності 014.021 "Середня освіта (Англійська мова та література)" на факультеті іноземних мов, о 13:00, була проведена кураторська година за темою: «Політика університетів із запобігання академічного плагіату».

Перш за все, розкрили сутність плагіату, види академічного плагіату, яким може бути ненавмисний плагіат та що не є плагіатом.
Поговорили про рекомендації щодо запобігання цієї протиправної дії у курсових, магістерських дослідженнях та наукових роботах.
Звернули увагу на дотримання правил цитування – непряме цитування, перефразування та узагальнення з обов’язковим посиланням на першоджерело.
Студентам було показано приклади студентського плагіату при написанні наукових робіт.
Було також надано приклади, коли наукових робітників позбавляли наукових ступенів через плагіат.
Наприкінці були дані приклади анти-плагіат сайтів для перевірки тексту на оригінальність.
Студенти виявили зацікавленість темою кураторської години. Їм це було корисне, тому що наступного року вони будуть писати курсові роботи з англійської мови.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/