В Університеті Ушинського розпочато новий етап реалізації програми Access

ngerb15 грудня 2021 року у Південноукраїнському національному педаогічному університеті імені К. Д. Ушинського відбулася урочиста церемонія відкриття занять нового набору учнів за Програмою малих стипендій з вивчення англійської мови («English Access Microscholarship Program» – скорочено Access). Програма Access проводиться за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні та фінансується Державним департаментом США. Партнером з українського боку, крім Універистету Ушинського, є також ГО «Світло».

Програма Access надає змогу учням із малозабезпечених і соціально вразливих родин, зокрема переселенцям і молоді з особливими потребами, безкоштовно поглибити свої знання англійської мови, більше дізнатися про США, їхню культуру і цінності, розвинути лідерські навички й узяти активну участь у розвитку України.

Урочисте відкриття занять відбулося за участі директорки регіональних програм з питань викладання англійської мови Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні п. Лотті Бейкер, помічника з питань культури Посольства США в Україні п. Лілії Шило, голови правління Громадської організації «Український центр Громадянських Ініціатив «Світло»» п. Антона Плаксуна. З боку університету у заході взяли участь ректор Андрій Красножон, проректор з міжнародних зв’язків та науково-пеагогічної роботи Інна Ступак, проректор з наукової роботи Ганна Музиченко та координатор програми – викладачка кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов Анна Слободянюк.

Під час заходу почесні гості привітали учнів, які успішно пройшли відбір до програми та вручили їм листи від Посольства США в Україні, що офіційно засвідчують їх право навчатися за програмою Ассеss. Представники ректорату запросили учнів програми продовжити у майбутньому свій професійний розвиток у якості студентів Університету Ушинського

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/