Гостьова лекція «Специфіка викладання іноземної мови у ЗВО»

1016 березня 2023 року в межах співпраці між ЗВО-партнерами на запрошення гаранта ОПП «Середня освіта (Мова і література (англійська))» другого (магістерського) рівня вищої освіти проф. Т.Є. Єременко та за сприянням доцента Одеського державного аграрного університету Н. О. Валентюк відбулася зустріч з кандидатом наук з державного управління, старшим викладачем кафедри української та іноземних мов Одеського державного аграрного університету А. П. Маєвим, який провів гостьову лекцію на тему «Специфіка викладання іноземної мови у ЗВО».  До заходу доєдналися здобувачі другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти ОПП «Середня освіта (Мова і література (англійська))», науково-педагогічні працівники кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов (завідувач кафедри проф. Т.Є. Єременко, доц. О. М. Трубіцина, доц. Г. В. Мельниченко, викладач А. В. Бошков та інші), учителька англійської мови Щербанської ЗОШ І-ІІІ ступенів Лиманської селищної ради Роздільнянського району Одеської області А. П. Гунська.
У рамках лекції було окреслено місце англійської мови в сучасному світі; підкреслено необхідність безперервного вивчення іноземної (зокрема, англійської) мови в непрофільних вищих освітніх закладах; наголошено на необхідності реалізації комунікативного підходу на кожному занятті для будь-якого рівня розвитку іншомовної комунікативної компетентності здобувачів із максимально можливим залученням безперекладних методів навчання під час опрацювання всіх аспектів мови.
В обговоренні способів оптимізації освітнього процесу в рамках сьогодення прийняла активну участь доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов О. М. Трубіцина.

Презентація "Специфіка викладання іноземної мови у закладах вищої освіти​"

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/