Зустріч зі стейкголдерами з приводу обговорення та внесення пропозицій до ОПП «Середня освіта (Англійська мова і зарубіжна література)» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти.

114.04.2023 відбулась зустріч зі стейкголдерами з приводу обговорення та внесення пропозицій до ОПП «Середня освіта (Англійська мова і зарубіжна література)» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти. На зустрічі були присутні гарант ОПП «Середня освіта (Англійська мова і зарубіжна література)» другого (магістерського) рівня вищої освіти професор кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов Єременко Т. Є. з членами робочої групи (доц. Демчук А. І., доц. Мельниченко Г. В. та  доц. Лук’янченко І. О.) та гарант ОПП «Середня освіта (Англійська мова і зарубіжна література)» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти  канд.пед.наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов Зайцева К. І. з членами робочої групи (ст. викл., канд.пед.наук Негріводою О. О., викл. Бошковим А. В.). Шановними стейкголдерами, директором 38 ліцею Поцелуєвою Я. Ю. та директором 117 ліцею, заслуженим працівником освіти України Стаценко Н. В. було внесено низку пропозицій щодо проектів ОПП «Середня освіта (Англійська мова і зарубіжна література)» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти..

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/