Студенти Університету Ушинського привітали Харбінський інженерний університет із 70-річним ювілеєм!

img_424 травня 2023 року на платформі Освітньо-культурного центру «Інститут Конфуція» Університету Ушинського студенти привітали Харбінський інженерний університет із 70-річним ювілеєм!

Ця подія передбачала також продовження програми академічної мобільності. До заходу було залучено науково-педагогічні працівники кафедри перекладу і теоретичної та прикладної лінгвістики і кафедри західних і східних мов та методики їх навчання. Китайську сторону представили: заступник начальника відділу міжнародних зв'язків Харбінського інженерного університету Лю Сіцзя, співдиректор «Інституту Конфуція» від китайського боку Цун Ченцзюй та викладачі Лю Сю, Лю Нань, Лю Бінь, Цзян Хаомяо.

Заступник начальника відділу міжнародних зв'язків Харбінського інженерного університету Лю Сіцзя розпочала урочисту подію. Декан факультету іноземних мов передала привітання Харбінському інженерному університету від керівництва Університету Ушинського.

Студенти – майбутні синологи мали можливість подивитися відеофільм про Харбінський інженерний університет та ознайомитися з культурним скарбом Піднебесної, а саме: дізнатися про традиційний костюм ханьців Китаю, який у наші дні вдягають лише під час урочистих церемоній чи в історичних телесеріалах та фільмах; побачити гуцинь – найдавніший щипковий музичний інструмент Китаю, що має яскраво виражений національний колорит; насолодитися класичним танцем та панорамою філії Харбінського інженерного університету на острові Хайнань, що було зроблено з безпілотної камери.

Наприкінці заходу присутні висловлювали привітання з ювілеєм і свої думки про значущість академічної співпраці, фотографувалися.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/