Майстер-клас «Як не загубитися у вирії інформації&дезінформації?»

19 червня 2023  року на історико-філологічному факультеті пройшов майстер-клас від кандидата педагогічних наук, доцента кафедри української філології і методики навчання фахових дисциплін Горіної Жанни Дмитрівни «Як не загубитися у вирії інформації&дезінформації?».  Захід зібрав понад сто зацікавлених слухачів, серед яких як здобувачі освіти історико-філологічного факультету, так і випускники минулих років, викладачі . Під час майстер-класу були висвітлені питання ознак фейкового новинного контенту, інструментів верифікації повідомлень, маркерів розпізнавання маніпуляцій у медіа, способів перевірки зображень, тощо. Жваве обговорення викликали питання фейків повномасштабної російсько-української війни, явище новомови, засоби мови ворожнечі, візуальні метафори війни та ін.
Мовознавець, викладач і медійник у фіналі зустрічі дала низку порад як протидіяти стереотипам та мові ворожнечі, сформувати звички інформаційної гігієни та не стати жертвою фейкової інформації в реаліях війни.

Захід було організовано в межах проєкту (Інформаційна безпека: медіаграмотність в умовах воєнного часу) за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Медійна програма в Україні», що реалізується міжнародною організацією Internews.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/