Тиждень читання на історико-філологічному факультеті

3З 4 по 10 грудня в Україні стартував третій за рахунком # Національний тиждень читання, ініційований Українським інститутом книги. До цієї інформаційно-просвітницької акції долучилися й активні здобувачі освіти нашого факультету, члени й наукові керівники проблемних груп студентського гуртка «Інновації і технології у сучасній філологічній освіті».Упродовж тижня було проведено низку цікавих заходів: селфі з улюбленою книгою, книжковий флешмоб, обговорення останніх презентацій нових книжок і тематичних культурно-мистецьких подій, серія публічних вебінарів «Про секрети текстів, які продають», «Копірайтинг: щось таке, що між маркетингом і лінгвістикою», популяризація тижня читання в закладах середньої освіти у вигляді мультимедійної презентації «Подорож Країною улюблених книг» й багато чого іншого та різного. Підтримала ініціативу Українського інституту книги науково-дослідна лабораторія «Сучасні педагогічні технології у системі філологічної освіти», створена при кафедрі української філології і МНФД. Зокрема в межах круглого столу обговорено результати Міжнародного дослідження якості освіти PISA-2022 та причини його широкого суспільного резонансу.
Цьогорічне гасло Національного тижня читання – # Бути своїми, в яке ми вкладаємо безліч додаткових сенсів, адже переконані, що читання важливих книжок сприяє єднанню українців, допомагає разом переживати ці складні часи.
Отож, ловіть від нас складений Топ-10 книжок для обов’язкового прочитання

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/