Підписання Меморандуму про співпрацю

16 жовтня 2022 року відбулося урочисте підписання Меморандуму про співпрацю між Університетом Ушинського й Громадською організацією «Українська гуманітарна платформа» в межах ініціативи «Навчай українською» та Всеукраїнського мовного проєкту «Єдині». Ця угода документально підкріпила спільну інформаційно-просвітницьку роботу й теплу дружбу між університетом та волонтерською ініціативою, до реалізації якої в Одесі активно долучились студенти й випускники нашого факультету.
На урочисте підписання меморандуму завітали й поважні гості – представниця Уповноваженого із захисту державної мови на Півдні України пані Ярослава Вітко-Присяжнюк та координаторка проєкту з Києва Ольга Оробець.
Освітні заходи проєкту «Єдині» (розмовні клуби, майстер-класи, вебінари тощо) покликані допомагати й підтримувати всіх охочих перейти на українську мову, сприяти подоланню мовного бар’єру та виробленню мовної стійкості у професійному й повсякденному спілкуванні українською. У межах проєкту організовано щотижневі розмовні клуби в різних районах міста, де окрім спілкування українською мовою на актуальні й цікаві теми в колі однодумців, усі охочі мають нагоду покращити володіння мовою, дізнатись багато цікавого з історії та культури українського народу.
Об’єднання зусиль сприятиме поширенню мовної ініціативи на Південь України, збільшить можливості для безкоштовного вивчення мови, допоможе спілкуватися українською й творити спільну справу, яка наближає Україну до перемоги.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/