Запрошуємо до команди «Єдиних»!

1Волонтерський проєкт «Єдині» створений задля того, щоб допомагати й підтримувати всіх, хто переходить на українську мову, сприяти подоланню мовного бар’єру та виробленню мовної стійкості у професійному й повсякденному спілкуванні українською. У межах проєкту організовано щотижневі розмовні клуби (наживо та дистанційно), де окрім спілкування українською мовою в колі однодумців, усі охочі мають нагоду покращити володіння нею, дізнатись багато цікавого з історії та культури українського народу.
В Одесі переважна більшість модераторів розмовних клубів – це студенти та випускники нашого факультету. Саме завдяки їх цілеспрямованості, активній громадянській позиції й відданості обраній професії проєкт стартував для мешканців Одеси. Це грандіозна робота, ми пишаємося Вами!

Дорогі студенти історико-філологічного факультету!
Якщо ви прагнете, щоб української довкола ставало більше, хочете отримати практичний досвід викладання й стати модератором одного з розмовних клубів, долучайтеся до проєкту «Єдині»!
Що входитиме в обов’язки модератора розмовного клубу? Найважливіше – ввічливе та грамотне спілкування з учасниками клубу, обговорення цікавих та актуальних тем (програму роботи надаємо). Залученість – 1 чи 2 рази на тиждень по 1-2 години.
Дізнавайтесь більше про проєкт на офіційному сайті https://yedyni.org/
Долучитись до проєкту як волонтер можна за посиланням https://forms.gle/eEkVGZBjkkRj9wpm9
Будемо раді бачити Вас у складі волонтерської сім’ї проєкту «Єдині» в Одесі!
Чітка мета, спільна справа і єдність — ось шлях до Перемоги!

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/