День філолога на історико-філологічному факультеті

20230530_13552825 травня своє професійне свято відзначають усі майстри слова й поціновувачі словесності. Цьогоріч цей святковий день став незабутнім для студентів-першокурсників нашого факультету, яких урочисто прийнято до філологічної спільноти. Наближаючись до успішного завершення навчального шляху, магістранти підготували для «новачків» особливу посвятну церемонію та створили неповторну атмосферу єднання всіх присутніх у великій любові й пошані до Слова. Невимушене спілкування, жартівлива вікторина, філологічне змагання та церемонія виголошення посвяти дозволили першокурсникам відчути себе частиною великої та дружньої філологічної родини. Молода генерація зобов’язалася збагачувати інтелектуальний, творчий і культурний потенціал історико-філологічного факультету, шанувати й примножувати його славні традиції, натомість декан факультету О. О. Кон у своєму напутньому слові привітала першокурсників та пообіцяла підтримку в підкоренні нових філологічних вершин.

Вітаємо вас, любі першокурсники, з посвятою та першим професійним святом! Нехай прагнення до самовдосконалення постійно зростає, нехай навчання буде успішним та приносить задоволення. Бажаємо вам стати затребуваними, висококваліфікованими фахівцями! Терпіння вам та наполегливості, енергії та натхнення, мудрості й мужності в словах. Тож гідно несіть почесне звання філолога, будьте патріотами своєї держави, збагачуйте славу України творчими успіхами та професійними досягненнями. Не шкодуйте сил для утвердження вільної, незалежної України – держави європейського рівня.

Слава Україні! Героям Слава!

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/