Оголошується реєстрація на онлайн-тренінги для молодих учених та здобувачів вищої освіти за програмою "Психологічний стрес: подолання наслідків та уникнення посттравматичного стресового розладу" до 15 вересня 2022 року.

ngerbПівденноукраїнський центр професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери Університету Ушинського та Рада молодих учених Університету Ушинського оголошує реєстрацію на онлайн-тренінги для молодих учених та здобувачів вищої освіти за програмою "Психологічний стрес: подолання наслідків та уникнення посттравматичного стресового розладу" до 15 вересня 2022 року.

"Психологічний стрес: подолання наслідків та уникнення посттравматичного стресового розладу" обсяг 30 годин (1 кредит ЄКТС) з 19 вересня 2022р. по 23 вересня 2022р. Реєстрація доступна за покликанням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScbQj3wGSW5YyfRGTbx8bLCbvE_Mhu74i00iOcvyAACzLkmRA/viewform?usp=sf_link

Заняття будуть організовані у середовищі ZOOM. Кількість місць обмежена !!!

Зареєстровані учасники отримають сертифікати (30год.), вартість участі для представників інших закладів вищої освіти - 517 грн.

За необхідністю школи педагогічної майстерності звертайтеся за телефоном: +380(98)-439-56-00 Соловейчук Олена Максимівна (секретар Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери)

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/