Відбулася зустріч онлайн у форматі вебінару "Медіабезпека особистості як соціально-освітня проблема сьогодення"

109 червня 2023 року відбулася зустріч онлайн у форматі вебінару "Медіабезпека особистості як соціально-освітня проблема сьогодення" для викладачів факультету музичної та хореографічної освіти та всіх бажаючих.Спікером заходу виступила:

Горожанкіна Оксана Юріївна, доцент кафедри музично-інструментальної підготовки, яка зазначила, що основним засобом «захисту» особистості, забезпечення її медіабезпеки є медіаосвіта. Цей специфічний напрям освіти сформувався у педагогічній науці у другій половині ХХ ст. у провідних країнах світу і був покликаний допомогти людині краще орієнтуватись у світі медіа культури, освоїти мову засобів масової інформації, навчитись аналізувати медіа тексти. Сьогодні здатність критично оцінювати медіа тексти, визначати їх джерела, політичні, соціальні, комерційні і культурні інтереси, відрізняти факти, як потребують перевірки, адекватно оцінювати інформацію і формулювати власну думку й визначати свою позицію є, безперечно, нагальною потребою.
Доєдналися та брали активну участь 30 зареєстрованих учасники, серед яких представники студентської ради університету, здобувачі освіти та викладачі факультету музичної та хореографічної освіти.
Даний захід виконується в межах проєкту (Інформаційна безпека: медіаграмотність в умовах воєнного часу) за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Медійна програма в Україні», що реалізується міжнародною організацією Internews. Ця програма зміцнює українські медіа та розширює доступ до якісної інформації.
Програма підвищення кваліфікації "Інфомедійна грамотність в умовах воєнного часу: виклики та протистояння" для науково-педагогічних працівників, аспірантів та всіх бажаючих організовується Державним закладом «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського» на базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери у межах проєкту "Інформаційна безпека: медіаграмотність в умовах воєнного часу" за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Академія української преси».

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/