В Університеті Ушинського відбувся онлайн-семінар для вителів трудового навчання та технологій

1

На базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери за підтримки кафедри технологічної та професійної освіти Університету Ушинського у межах проєкту «Трансфер інновацій: впровадження концепції  НУШ в систему базової середньої освіти Одещини»

03 червня 2022 року на базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери Університету Ушинського за підтримки кафедри технологічної та професійної освіти та КУ «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників» у межах курсів підвищення кваліфікації відбувся онлайн-семінар «Інноваційні технології навчання: STEM-освіта як складова концепції Нової української школи».Під час семінару було розкрито такі питання:

• «Застосування STEM-навчання в освітніх закладах України в сучасних умовах»

Спікер: Вітрук Ольга Ананіївна – викладач, голова циклової комісії вчителів трудового навчання та технології Володимир-Волинського педагогічного фахового коледжу ім. А. Ю. Кримського Волинської обласної ради.

• «STEM-проєкт у структурі технологічної освіти школярів»

Спікер: Цісарук Віталій Юрійович – доцент кафедри теорії і методики трудового навчання та технологій, кандидат педагогічних наук, доцент Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка.

• «Упровадження елементів робототехніки в зміст курсу «Технології»»

Спікер:Кулінка Юлія Сергіївна – в.о. декана факультету дошкільної і технологічної освіти Криворізького державного педагогічного університету, доцент кафедри педагогіки та методики технологічної освіти, кандидат педагогічних наук

У роботі онлайн-семінару взяли участь понад 100 освітян з різних областей України (Одеська, Дніпропетровська, Волинська, Тернопільська, Хмельницька, Чернівецька), які були ознайомлені з досвідом впровадження робототехніки та керування STEM проєктами, змістом і методами застосування STEM-навчання на заняттях «Технології» як складової концепції НУШ.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/