Урочисте відкриття програми «Business Bridge»

112 жовтня 2022 року в Університеті Ушинського відбулося урочисте відкриттяпрограми «Business Bridge», який є складовоюміжнародного проєкту «Завжди поруч», що виконується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). «Business Bridge»є освітньою програмою для ветеранів АТО/ООС/російсько-української війни та членів їх родин, вимушених переселенців (внутрішньо переміщених осіб), спрямованою на розвиток їх бізнес-навичок для подальшої інтеграції в суспільство та зміцнення у такий спосіб соціальної згуртованості громади.
Із вітальним словом до учасників проєкту звернулися ректор Університету Ушинського, доктор історичних наук, доцент Андрій Красножон,голова правління ГО «Ветеранс ХАБ ОДЕСА», керівник проєкту «Завжди поруч», представник Одеської області в Раді ветеранів України при Міністерстві у справах ветеранів України Олександр Голопотелюк, проректор з наукової роботи Одеського національного економічного університету, доктор економічних наук, професорОлександр Літвінов.
Відкриття проєкту передбачало зустріч учасників проєкту з роботодавцями, представниками місцевої влади та громадськістю, яка проходила у форматі круглого столу за допомогою середовища Zoom. До дискусії з питань інтеграції ветеранів та ВПО в бізнес-середовище м. Одеси та області долучилися: Олена Лісієнко – доктор соціологічних наук, професор Університету Ушинського, Олексій Чорний – голова Координаційного гуманітарного штабу при Одеській обласній військовій адміністрації, Ян Шапіро – стартап-експерт, фахівець із залучення інвестицій та міжнародних зв'язків, Оксана Кузнецова – проєктний менеджер, засновниця ГО «Odessa WOW», екс-менеджерка «Дія. Бізнес.Одеса», Олена Казмірук – власниця та візіонерка ТОВ «Аромік», брендів Аромафішки, MainElement, Андрій Олефіренко – підприємець, співвласник ТМ Grande Imperial 23kt Gold, співвласник Дрон АгроФлот, Ярослав Шаповал –засновник маркетингової агенції Shapoval Agency.
Учасники проєкту мали можливість отриматикорисні поради від експертів-практиків для починаючих підприємців щодо особливостейведення бізнесу та його масштабування, отримання знань, практичних навичок для старту власної справи в умовах кризи та у повоєнний період.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/