В Університеті Ушинського відбувся перший онлайн-тренінг у межах освітньої програми «Business Bridge», яка є складовою міжнародного проєкту «Завжди поруч»

218 жовтня 2022 року в Університеті Ушинського відбувся перший онлайн-тренінг у межах освітньої програми «Business Bridge», яка є складовою міжнародного проєкту «Завжди поруч», що виконується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). «Business Bridge» є освітньою програмою для ветеранів АТО/ООС/російсько-української війни та членів їх родин, вимушених переселенців (внутрішньо переміщених осіб), спрямованою на розвиток їх бізнес-навичок для подальшої інтеграції в суспільство та зміцнення у такий спосіб соціальної згуртованості громади.
Спікером виступила Грінченко Раїса Володимирівна, доктор економічних наук, доцент, в.о. завідувача кафедри економіки підприємства та організації підприємницької діяльності Одеського національного економічного університету, керівник центру розвитку молодіжного підприємництва ОНЕУ «Startup University». Під час тренінгу "Сучасні бізнес-технології" учасники проєкту ознайомилися з специфікою бізнес-технологій, їх ознаками та видами, а саме: франчайзинг, лізинг, факторинг, аутсорсинг, кешбек, кластер.
Зустріч проходила в середовищі Zoom. Учасники проєкту мали можливість отримати корисні поради та рекомендації від експерту щодо особливостей ведення бізнесу та його масштабування. У заході взяли участь більше 40 осіб.
Наступний онлайн-тренінг відбудеться вже 25 жовтня 2022 р., де будуть презентовані сучасні форми підприємництва: франшиза, стартап та ін.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/