Засідання профкому ППО Університету Ушинського.

017 березня відбулось засідання профкому Первинної профспілкової організації Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» з порядком денним: Звіт голови профкому за роботу профспілки у 2023 році; Затвердження плану роботи на 2024 рік.

1
В своєму звіті голова профкому Андрій Начев зазначив, що Профкомом продовжувалася контролюватися відповідність кадрових наказів нормам трудового законодавства в частині, що стосується прийому та звільнення працівників, особливо під час вимушеного простою чи скорочень; контролювалося надання всіх видів відпусток та складання графіків відпусток, зарахування та відрахування осіб які навчаються.

2
Профспілкова організація брала активну участь в громадських заходах, які проводилися Профспілкою освіти і науки України та обкомом Профспілки, були організовані благодійні збори для підтримки Збройних Сил України, представники Профспілкової організації університету представлялися на нагородження грамотами Одеського обкому Профспілки, організовували та проводили зустрічі із здобувачами освіти, проводили навчальний захід «Школа профспілкового лідера» тощо.

Після обговорення звіту було затверджено план роботи Профкому ППО Університету Ушинського на 2024 рік.

3

В єдності наша сила! Все буде Україна!

 

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/