ВІДКРИТИЙ ЗАХІД "АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ: ВИКЛИКИ СУЧАСНОСТІ"

Screenshot_107 квітня 2022 року в рамках проведення Тижня доброчесності в Університеті Ушинського завідувачкою кафедри дефектології та фізичної реабілітації професором Форостян Ольгою Іванівною була проведена зустріч із викладачами кафедр медичного факультету та студентами спеціальностей 016 Спеціальна освіта та 222 Медицина на тему: «Академічна доброчесність: виклики сучасності». Професор Ольга Форостян підняла питання актуальності теми академічної доброчесності та важливості дотримуватися умов цього явища в науково-дослідницькій роботі.

У доповіді були розриті поняття «академічна доброчесність» її фундаментальні цінності, принципи тощо. Були розглянуті види відповідальності за порушення умов академічної доброчесності та надані методичні рекомендації викладачам і студентам з підтримки принципів для подальшого розвитку якісного академічного письма та забезпечення довіри до результатів навчання та/або наукових і творчих досягнень.

Наприкінці зустрічі пройшла бесіда з учасниками, в ході якої вони уточнювали деякі моменти з прослуханої інформації та зміцнювали свої знання щодо теми академічної доброчесності.

Пустая синяя полоска

© 2017 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/