До дня науки

117 травня 2022 року викладачі кафедри дефектології та фізичної реабілітації Університету Ушинського разом з фахівцями Інституту спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України провели науково-практичний семінар «Діти з особливими освітніми потребами в умовах воєнного часу: психолого-педагогічна допомога», де були представлені інноваційні розробки науковців, обговорювалися нагальні питання підтримки осіб з особливими потребами у воєнний час. Також, до семінару долучись студенти 1-4 курсів за першим (бакалаврським) рівнем та другим (магістерським) рівнем вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта.
Від Університету Ушинського з доповідями виступили: Форостян Ольга Іванівна, завідувач кафедри дефектології та фізичної реабілітації, доктор педагогічних наук, професор. Соколова Ганна Борисівна, в. о. декана медичного факультету, доктор психологічних наук, професор кафедри дефектології та фізичної реабілітації та Притиковська Світлана Дмитрівна, канд.пед.наук, доцент кафедри дефектології та фізичної реабілітації, директор Одеського СЗДО №193 компенсуючого типу.

Пустая синяя полоска

© 2017 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/