Звітна конференція з навчальної (ознайомлювальної в спеціальному навчальному закладі) практики здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 016 Спеціальна освіта заочної форми навчання

130 травня 2022 року під керівництвом в. о. декана медичного факультету професора Г. Б. Соколової відбулася звітна конференція з навчальної (ознайомлювальної в спеціальному навчальному закладі) практики здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 016 Спеціальна освіта заочної форми навчання.
З 09 травня по 20 травня 2022 р. з використанням технічних засобів дистанційного навчання здобувачі вищої освіти познайомилися з особливостями роботи вчителя-дефектолога. Студенти мали змогу долучитися до освітнього поцесу закладів, де виховуються або навчаються діти з особливими освітніми потребами (спеціальні заклади освіти, заклади освіти з інклюзивними групами або класами) та здобути практичні навички в організації основних видів діяльності вчителя-дефектолога.
В своїх доповідях здобувачі поділились враженнями від практики: особливості проведення індивідуальних та групових занять у онлайн форматі, консультативної, просвітницької роботи. Підготували презентації та відеозвіти, які були насичені практичними завданнями і незважаючи на онлайн-формат проведення конференції, захід вразив своєю результативністю, а доповіді здобувачів змістовністю та інформативністю.
Пишаємось нашими студентами та бажаємо надалі покращувати свої практичні вміння!

Пустая синяя полоска

© 2017 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/