Міжнародний флешмоб «Lots of Socks»

121 березня суспільство проводять щорічний Міжнародний флешмоб «Lots of Socks». Вперше цей день відзначили у 2006 році, його ініціаторами стали Європейська асоціація Даун-синдром (EDSA) та Всесвітня асоціація Даун-синдром (ІDSA). У грудні 2011 року Генеральна Асамблея ООН оголосила 21 березня Всесвітнім днем людей з синдромом Дауна. Його мета - звернути увагу суспільства на проблеми людей із синдромом Дауна. Усім охочим пропонують одягати різнокольорові шкарпетки, щоб зрозуміти як живуть люди з цією проблемою під пильними поглядами суспільства.
Студенти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта разом із в. о. декана медичного факультету, професором Г. Б. Соколовою провели флешмоб до Міжнародного дня людей із синдромом Дауна під час якого розглянули досить широкий спектр питань, щодо діагностики, медичного супроводу, сучасних методів медико-соціальної реабілітації дітей із синдромом Дауна.
Кожен з нас чимось відрізняється від інших, хтось – кольором очей, зростом, вагою, а хтось має зайву хромосому. Це не є провиною цих людей та їх батьків, це не привід для стигми і дискримінації. Діти із синдромом Дауна не гірші за інших, просто вони потребують більше батьківської любові, більше розвиваючих занять, більше зусиль для соціалізації і збереження здоров’я.

Пустая синяя полоска

© 2017 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/