Підсумкові конференції з виробничої практики здобувачів вищої освіти

329 та 30 вересня 2022 року відбулися підсумкові конференції з виробничої (педагогічної в спеціальному навчальному закладі) практики здобувачів вищої освіти 4 року навчання освітньо-професійної програми «Спеціальна освіта (Логопедія)» спеціальності 016 Спеціальна освіта.
Відповідно до навчального плану та графіку освітнього процесу у здобувачів денної форми навчання практика проходила з 27 червня по 15 липня 2022 р., а у здобувачів заочної форми навчання з 27 червня по 08 липня 2022 р.
Під час практики наші студенти активно долучилися до роботи Одеського спеціального дошкільного навчального закладу «Ясла-садок» №193, КУ «Інклюзивно-ресурсний центр №5», ТОВ «Заклад дошкільної освіти «Барбаріскі», КУ «Великомихайлівський інклюзивно-ресурсний центр», Приватного дошкільного навчального закладу «Щасливе дитинство» та КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Чорноморської міської ради.
Під час захисту практики, студенти із задоволенням розповідали про набутий практичний досвід: приймали участь у індивідуальних та групових заняттях з дітьми з особливими освітніми потребами, брали участь у майстер класах та проєктах. Зокрема, проєкті «Казковий час», завдяки якому дітки з особливими потребами мають можливість розвиватися, проявляти творчі здібності, вчитися висловлювати свої думки та комунікувати один з одним.
Завідувач випускової кафедри дефектології та фізичної реабілітації, професор Форостян Ольга Іванівна, зазначила високу теоретичну підготовку практикантів, а доцент Галущенко Вікторія Іванівна відмітила гарну практичну підготовку здобувачів! В. о. декана медичного факультету Соколова Ганна Борисівна та керівник практики Університету Ушинського Кинєва Поліна Петрівна висловили свою подяку за підготовку та презентацію звітних матеріалів.

Пустая синяя полоска

© 2017 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/