Відзначення дня захисника України 14 жовтня 2022 року

Кафедрою психіатрії, медичної та спеціальної психології та кафедрою теорії і методики практичної психології організовано та проведено в позавначальний час інформаційно–патріотичний захід – тематичну зустріч з нагоди Дня захистників і захистниць України зі здобувачами магістрами першого року навчання 053 «Психологія» соціально–гуманітарного факультету ДЗ Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д.Ушинського.
Під час зустрічі Тетяна Лазоренко і Олена Косьянова розповіли здобувачам вищої освіти про історичні передумови становлення цього державного свята, славетні традиції українського козацтва, сучасний стан героїчної оборони України в умовах збройної агресії рф. Здобувачі навели яскраві приклади участі своїх батьків, родичів та знайомих в бойових діях, а також у волонтерському русі на підтримку військовослужбовців.

Пустая синяя полоска

© 2017 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/