Захід до Дня захисників і захисниць України

1До Дня захисників і захисниць України викладачами кафедри дефектології та фізичної реабілітації була проведена низка тематичних заходів.
Зокрема, куратором 11 та 12 груп спеціальності «016 Спеціальна освіта», доцентом кафедри дефектології та фізичної реабілітації Вікторією Іванівною Галущенко, було організовано та проведено тематичний захід інформаційно-освітнього та патріотично-виховного характеру.

Студенти виступали зі щирими словами гідності за рідну Країну та віру у Перемогу України!
Зі студентами 21, 22 груп, куратором, доцентом кафедри дефектології та фізичної реабілітації Лещій Наталією Петрівною, було проведено виховну годину з теми: «Козацькому роду нема переводу». Обговорювали, що 14 жовтня Україна вшановує як сучасних оборонців, які відстоюють територіальну цілісність Батьківщини у війні з російським агресором, так і згадує героїв різних епох нашої історії. Згадали полеглих воїнів унаслідок російської агресії, а також подякувати всім тим громадянам, які присвятили життя захисту української держави.
Студенти поділились власними думками, розповіли свої історії про родичів, друзів, знайомих, які перебували чи перебувають на війні, згадали тих, які нажаль, сьогодні, вже не з нами.
Доцентом кафедри дефектології та фізичної реабілітації Оленою Васильєвою Начиновою була проведена кураторська година зі студентами третього року навчання. Куратором було зазначено, що в цьому році гаслом відзначення Дня захисників і захисниць України цього року є: «Боролись! Боремо! Поборемо!».
Студенти висловили свою повагу до захисників нашої Держави.
Куратором 31 групи, Маматовою Зульфією Раїсівною, була проведена кураторська година за темою «День захисників та захисниць України». Під час заходу студенти висловлювали шану героїзму воїнам Збройних Сил України та обговорювали події, які всі разом переживає наша країна.
Зі здобувачами освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання, доцентом Ларисою Валентинівною Арнаутовою була проведена кураторська година, присвячена Дню захисників і захисниць України. Захід проведено з метою забезпечення у молодого покоління розвинутої національно-патріотичної свідомості, почуття вірності, любові до Батьківщини.
Зі здобувачами освіти другого (магістерського) рівня другого року навчання, професором кафедри дефектології та фізичної реабілітації Соколовою Ганною Борисівною, була проведена кураторська година з теми «14 жовтня - День українського козацтва і захисника України». На кураторській годині були розглянуті історія виникнення свята та зазначена необхідність та актуальність проведення заходу.

Пустая синяя полоска

© 2017 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/