Небесна сотня. Герої не вмирають

120 лютого 2014 року став найчорнішим днем в історії незалежної Української держави: цього дня у центрі столиці загинули десятки українців, які протестували проти режиму тодішнього президента.  Першими в один з листопадових вечорів зібралися у центрі Києва студенти, щоб висловити незгоду з позицією президента, який цілеспрямовано здавав Росії національні інтереси України, обравши не європейський шлях розвитку, як обіцяв, а російський. За це їх розігнав «Беркут». Після побиття студентів мовчати вже не було сил. Замість сотень на Майдан вийшли тисячі, а згодом і десятки, сотні тисяч людей… Усіх їх об’єднала мрія жити у демократичній європейській країні, бути господарями на Богом даній землі.
З нагоди дев’ятої річниці Євромайдану Філіпцовою Катериною Анатоліївною, кандидатом біологічних наук, доцентом кафедри біології і охорони здоров’я Університету Ушинського було проведено виховну годину зі студентами 3 року навчання спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура) на тему «Небесна Сотня. Герої не вмирають».
Людина не вмирає. Вона живе стільки, скільки її пам’ятають... Люди, які у ті холодні осінньо-зимові дні й ночі пішли під кулі, житимуть у нашій пам’яті вічно. Принаймні у пам’яті тих з нас, хто є українцем не лише за паспортом, а за духом, свідомістю, хто прагне жити у вільній демократичній Україні.

Пустая синяя полоска

© 2017 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/