Екскурсія магістрантів художньо-графічного факультету до сучасного виставкового простору «UNION» та зустріч з майстром Сергієм Папроцьким на його персональній виставці в межах організаційно-виставкової практики

img15 червня 2023 року в межах проведення виробничої (організаційно-виставкової) практики здобувачів другого (магістерського) рівня спеціальності 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво) відбулась екскурсія до нового великого виставкового комплексу «UNION», який нещодавно відкрився на вул. Троїцькій.

У Виставковому просторі представлено проєкт, об’єднаний загальною назвою «Українське мистецтво: шлях нескорених», де у різних локаціях презентовано персональні та колективні виставки митців Одеси.

Студенти худграфу були запрошені на творчу зустріч з майстром абстрактного мистецтва, членом Національної спілки художників України, викладачем Одеського художнього коледжу імені М.Б. Грекова Сергієм ПАПРОЦЬКИМ. У просторі творів митця були обговорені цікаві та значущі для молодих митців - майбутніх викладачів, проблеми сучасного мистецтва та розвитку культури України у контексті європейських та світових процесів. Сергій Папроцький розповів про особливості індивідуального творчого методу, ідеї, що поєднують композиції, показані на виставці, завдання підготовки виставкового проєкту та специфіку презентації власного творчого доробку.

Також магістранти відвідали інші виставкові площі галерей комплексу «UNION» та проаналізували можливості презентації творів різних стилістичних напрямків та різних видів мистецтва.

Дякуємо за запрошення та захопливу змістовну розмову Сергію Папроцькому!

Керівники практики Олексій Малік, Наталя Лоза та Анна Носенко

#Сергей_Папроцкий #hgf_od #ХГФ_організаційно_виставкова_практика

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/