Завершено заняття з підвищення кваліфікації вчителів за освітньо-професійною програмою «Середня освіта. Трудове навчання та технології» на базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери.

115-16 травня 2021 року організовано заняття з підвищення кваліфікації вчителів закладів загальної середньої освіти за освітньо-професійною програмою «Середня освіта. Трудове навчання та технології», яка була розроблена кафедрою технологічної та професійної освіти Університету Ушинського із залученням Вітрук Ольги Ананіївни, провідного методиста, голови циклової комісії вчителів трудового навчання та технології Володимир-Волинського педагогічного фахового коледжу ім. А. Ю. Кримського Волинської обласної ради. Слухачам було презентовано сучасні підходи до вивчення освітньої галузі «Технології», були ознайомлені із механізмами управління підготовкою викладачів на основі партнерства: сутність та основні принципи реалізації в межах проєкту Erasmus+ (Pagoste), було розглянуто та опрацьовано питання з методики організації проєктно-технологічної діяльності на уроках трудового навчання та технології.

 22-23 травня 2021 року відбулися заняття з підвищення кваліфікації вчителів закладів загальної середньої освіти за освітньо-професійною програмою «Середня освіта. Трудове навчання та технології», де слухачам було представлено інноваційні педагогічні технології на уроках трудового навчання (технології), роль та місце активних методів навчання в освітньому процесі з технологій, були ознайомлені з проєктною діяльністю учнів в умовах неформальної освіти (дистанційне навчання), розглянуто та опрацьовано питання з методики організації проєктно-технологічної діяльності в умовах гурткової роботи з технології та проведена підсумкова атестація (тестування), результати якої визначили добрий рівень підготовки слухачів за програмним матеріалом курсів підвищення кваліфікації. Протягом всього часу слухачі отримували навчально-методичні консультації, необхідний методичний матеріал програмного матеріалу та методичні розробки для впровадження в освітній процес з трудового навчання (технології).

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/