«ДЕРЕВО ЖИТТЯ» Виставка творів викладачів та студентів художньо-графічного факультету

Image01З 1 травня 2022 року у соцмережі Фейсбук та Інстаграм на сторінці Художньо-графічного факультету відкрито онлайн виставку творів викладачів та студентів ХГФ.

Війна, страхи, руйнації, жертви, біженці, людські трагедії… Проте у кожного українця в серці – тепла Надія і Віра на Перемогу, Мир, відбудову і добробут у Нашій квітучій країні. Виставковим проєктом «ДЕРЕВО ЖИТТЯ» ми хочемо підтримати, втілити у зримих образах позитивну програму Відродження. Дерево Життя – одвічний образ – позачасовий архетип, що уособлює тему постійного руху життя, відновлення, дає усталену модель Світу, що має непорушну Вісь, яка поєднує світи (підземний, земний і небесний), втілює культурний зв’язок поколінь, тему збереження пам’яті і передачі знань і досвіду. Дерево Життя можна зустріти у традиції кожного народу в усьому світі. В мистецтві України Дерева розквітають на рушниках та вишиванках, на писанках і розписах кераміки, у різьбленнях та іконописі.

У віртуальній експозиції творів викладачів та студентів художньо-графічного факультету Університету Ушинського образ Дерева Життя втілюється у різних видах мистецтва: реалістичному та декоративному живописі, різних графічних техніках, батику, гобелені, кераміці, витинанках та аплікації. Розмаїтість композиційних рішень поєднує передача потужного руху життя, прагнення до світла, радості цвітіння і визрівання плодів, відчуття прихистку у тіні, затишку під кронами. ДЕРЕВО розквітає, ЖИТТЯ триває! Слава Україні!

Куратор виставки: Анна НОСЕНКО

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/