ДО ДНЯ НАУКИ УКРАЇНИ

116 травня 2022 року відбулась відкрита лекція-презентація Наукової школи артсинергетики О.А. Тарасенко для здобувачів другого (магістерського) та першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, для науково-педагогічних працівників Університету Ушинського, для викладачів і студентів Комунального закладу «Одеський художній коледж імені М.Б. Грекова», викладачів кафедри малюнка та архітектурної графіки ОДАБА.
Керівник наукової школи доктор мистецтвознавства, професор кафедри образотворчого мистецтва Ольга Андріївна Тарасенко представила та продемонструвала на наочних прикладах основний сучасний науковий метод: «Компаративний метод як засіб дослідження мистецтва України у контексті культури Заходу і Сходу».

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/