«Окрилені в майбутнє»

110 лютого 2023 року у виставковій залі Одеської обласної організації Національної спілки художників України відкрилася виставка творів здобувачів художньо-графічного факультету Університету Ушинського.Образ для назви виставки дав вірш Ліни Костенко «Крила». Дійсно, освіта окрилює людину, надає можливість піднятись на новий рівень ментального, душевного та духовного розвитку, парити у царині творчої професійної діяльності, піднімати на крило вихованців та глядачів.
В експозиції представлені творчі роботи, виконані під час навчання, та кваліфікаційні роботи випускників. Показано твори живопису, графіки, скульптури, кераміки, різних видів обробки паперу, розпису тканини, художнього ткацтва. Презентовано доробки майстерень худграфу, кожна з яких живе завдяки особистостям викладачів – майстрам-професіоналам, які плекають та розвивають традиції в своїх учнях.
Виставку відкрито кожного дня з 11.00 до 18.00. Вхід вільний. Завітайте до 1 березня 2023 року!
Відкриття виставки показано в онлайн-форматі на офіційних сторінках художньо-графічного факультету у соціальних мережах (інстаграм: hgf_od, та ФБ: ХГФ – Університет Ушинського).


Виставка творів здобувачів Художньо-графічного факультету Університету Ушинського

youtube

Відкриття виставки ХУДГРАФа на Торговій, 2

youtube

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/