Обговорення проєкту ОПП «Середня освіта (Образотворче мистецтво)» другого (магістерського) рівня за спеціальністю 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво)

14 травня 2023 року в межах громадського обговорення проєктів освітніх програм на 2023-2024 навчальний рік відбулась онлайн-зустріч членів робочої групи та викладачів кафедри образотворчого мистецтва з Наталією Романівною Кубриш, кандидатом мистецтвознавства, доцентом кафедри рисунка, живопису та архітектурної графіки Одеської державної академії будівництва та архітектури, членом Національної спілки художників України.
Гарант ОПП А.І. Носенко представила проєкт ОПП «Середня освіта (Образотворче мистецтво)» другого (магістерського) рівня за спеціальністю 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво).
У процесі обговорення Н.Р. Кубриш відмітила, що здобувачі другого (магістерського) рівня за даною ОПП отримують високоякісну теоретичну та практичну підготовку, яка відповідає сучасним запитам фахової підготовки на ринку праці. Стейкхолдер наголосила, що важливу складову професійного зростання майбутнього магістра має підготовка не тільки педагогічної та творчої майстерності, а й знання і навички організації виставкової діяльності та управління мистецькими проєктами.
Загалом, за висновком Н.Р. Кубриш, представлена Освітня програма «Середня освіта (Образотворче мистецтво)» другого (магістерського) рівня за спеціальністю 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво) забезпечується на високому якісному рівні та не потребує принципових змін. Дана ОПП може бути впроваджена у освітній процес на художньо-графічному факультеті.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/