IX Міжнародна науково-практична конференція «Адаптивні технології управління навчанням ATL-2023»

125 жовтня 2023 року на кафедрі прикладної математики та інформатики було проведено IX Міжнародну науково-практичну конференцію «Адаптивні технології управління навчанням ATL-2023». У цьому році конференція відбувалась в режимі онлайн. На пленарному засіданні виступали досвідчені фахівці в галузі розробки автоматизованих систем управління навчанням, впровадження дистанційного навчання, врахування та розвитку навчальних здібностей осіб, що навчаються, застосування штучного інтелекту в освіті.
Зокрема, виступили наші постійні гості, цікаві доповідачі та фахівці в галузі електронного навчання: професор Кухаренко Володимир Миколайович з актуальною доповіддю «Як розвивати дистанційне навчання?», професор Прокопчук Юрій Олександрович з доповіддю «Природа навчальних здібностей», професор Тріус Юрій Васильович з доповіддю «Адаптивні процедури у методах колективного інтелекту розв’язування задач глобальної оптимізації» та ін. За доповідями відбулось активне обговорення, в яких брали участь магістранти спеціальності «Середня освіта. Інформатика», які теж представили свої доповіді за результатами магістерських робіт.
Серед учасників конференції були наші колеги із зарубіжжя: Словенії, університету Констанц з Німеччини.
Чекаємо на зустріч з колегами в наступному році на ювілейній конференції ATL-2024»!!!

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/