Підведення підсумків практики з математики у закладах загальної середньої освіти

1У п’ятницю, 5 квітня 2024 року у дистанційному форматі були підведені підсумки виробничої практики з математики в закладах загальної середньої освіти здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем денної і заочної форм четвертого року навчання освітньо-професійної програми «Середня освіта (Фізика. Математика)», яка проходила з 19 лютого 2024 р. по 15 березня 2024 р.

Базами практики були заклади освіти м. Одеси та Одеської області. Комісія у складі завідувача кафедри вищої математики В’ячеслава Миколайовича Пивоварчика, доцентів кафедри вищої математики і статистики Ольги Миколаївни Болдарєвої та Олени Миколаївни Синюкової констатувала виконання програми практики здобувачами освіти у повному обсязі.
На конференції була присутні доцент кафедри педагогіки Ольга Анатоліївна Галіцан, професор кафедри математики та методики її навчання Валентина Григорівна Моторіна і старший викладач кафедри математики та методики її навчання Алла Валеріївна Тумбрукакі.
Зауважимо, що студенти виявили під час практики належну фахову та методичну підготовку, показали високу загальну, професійну й мовленнєву культуру, здатність до самоаналізу власної діяльності. Документацію з практики підготовлено якісно, в повному обсязі, надано вчасно. Також кожен студент надав детальні світлини практики разом з відеоматеріалами.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/