Проведено настановну конференцію з науково-педагогічної практики аспірантів кафедри музичного мисецтва і хореографії

118 березня 2024 року було проведено настановну конференцію щодо організації науково-педагогічної практики аспріантів спеціальностей 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) та 011 Освітні педагогічні науки «Мистецька педагогіка вищої освіти».

Аспірантів було ознайомлено з розкладом проведення практики, анонсовано цікаві заходи, відвідування гостьової лекції доктора педагогічних наук, професора, завідувачки кафедри педагогіки Сумського державного педагогічного університету імені А. С Макаренка, М.А.Бойченко на тему: «Сучасні тенденції розвитку освіти у Україні та світі», що відбудеться 29 березня 2024 року 11.00.
Гаранти О.Є.Реброва та Г.Ю. Ніколаї представили документацію з науково-педагогічної практики та надали пояснення щодо її заповнення. Було також надано перелік лекцій, які аспіранти можуть відвідати під час практики, а також організацію виховного мистецького проєкту «Мистецтво у формуванні культури особистості та творчого розвитку.
Під час науково-педагогічної практики аспіранти можуть відпрацювати свої методичні ідеї, скористатися можливістю лабораторії «Інновації мистецької освіти» як науково-дослідницьким середовищем.
Бажаємо цікавої роботи!

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/