Настановна конференція перед науково-педагогічною практикою аспірантів кафедри педагогіки

115 березня 2024 року на кафедрі педагогіки для здобувачів 2 року навчання спеціальностей 011 Освітні, педагогічні науки і 015 Професійна освіта третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти було проведено настановну конференцію щодо проведення науково-педагогічної практики. На конференції були присутні гаранти освітньо-наукових програм Койчева Т. І. і Осипова Т. Ю., завідувач кафедри педагогіки Княжева І. А., викладачі кафедри, наукові керівники та аспіранти.
Здобувачів і наукових керівників було ознайомлено із термінами проходження науково-педагогічної практики. Роз’яснено вимоги до звітної документації (індивідуальний план науково-педагогічної практики, педагогічний щоденик і звіт аспіранта за результатами проходження практики). Детально було роз’яснено аспірантам особливості заповнення звітної документації, а також зазначено терміни подання всіх необхідних матеріалів на кафедру педагогіки і до відділу аспірантури та докторантури університету. Обговорено форми захисту практики. Гаранти програм відповіли на запитання аспірантів та їхніх наукових керівників щодо проходження науково-педагогічної практики.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/