Вітаємо студентку Університету Ушинського!

1Щиро вітаємо нашу студентку Дарину Жукову, здобувачку першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура) зі значними спортивними досягненнями.
05-06 квітня 2023 року у Чернівцях пройшов Чемпіонат України з універсального бою. У ньому взяли участь понад 300 учасників з різних областей України. У складі збірної команди Одеської області Жукова Дарина зайняла 1 місце у ваговій категорії до 70 кг, розділ лайт серед юніорок та 1 місце у ваговій категорії до 70 кг, розділ лайт серед жінок.
З 23 по 27 лютого 2023 року у кіпрській Ларнаці пройшов етап Кубка світу з боротьби самбо серед чоловіків та жінок (спортивне та бойове), юніорів, юніорок, юнаків та дівчат.
Національна збірна України з самбо посіла перше загальнокомандне місце серед юнаків та дівчат на етапі Кубка світу. Доросла збірна виборола 35 медалей, з яких 17 золотих, 7 срібних та 11 бронзових.
Свій внесок у спільну перемогу внесла і Дарина виборовши 1 місце у ваговій категорії до 72 кг серед юніорів та друге місце у ваговій категорії до 65 кг серед жінок.
У церемонії нагородження переможців та призерів турніру взяв участь посол України на Кіпрі Руслан Немчинський.
03 квітня 2023 року Жукова Дарина була нагороджена почесною відзнакою Одеської обласної ради.

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

 

© 2017 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/